Fabrikation af lædermøbler siden 1966.

  Køb direkte fra de gamle fabrikslokaler, hvor lædermøblerne blev fremstillet gennem mange år, og benyt vor mangeårige viden om materialerne og lædertyperne til at sikre, at du får den type og kvalitet, som opfylder dine forventninger og gør dig glad.

  Hvis dine nye møbler skal holdes indenfor bestemte mål i bredde, højde og dybde, bør du tage mål med hjemmefra.

  Lav enten en målskitse af den plads hvor møblerne skal stå, eller opmål de møbler der skal skiftes - og vurder om de nye møbler evt. skal have andre mål.

  Hvis der er farver dine møbler skal passe til, det kan være andre møbler, gardiner, tæpper m/m, er det også vigtigt at du tager noget med i disse farver, så du kan sammenligne. Det er nemlig svært at huske farver, og farver kan variere med belysningen.

  Få gerne en konsulent med hjem til at hjælpe med opmåling og farvevalg. Det har du ret til uanset hvor i landet du bor, især hvis du nu skal udskifte møbler du har købt hos os for mange år siden, måske fordi du skal flytte til en anden bolig med andre pladsforhold, eller blot har svært ved at komme til os. 

  Bliv også tilsmilet af Lykkens Gudinde.

Ring blot på 24 99 45 18 og beskriv dit møbelbehov, og fortæl hvornår du vil komme. Det hjælper os med personale-planlægningen og undgåelse af kø, og kvitteres med en nyttig tilgiftsgave 

- eller et køtilbud med frit valg for 500 kr. Og du vinder igen med de originale Daniart Lædermøbler, som det bare er så rart at være hjemme i.

  Alle vore lædermøbler fås i flere typer anilin oksehud.

Du kan b.l.a. vælge imellem fineste oksehud, oksehud comfort, oksehud prestige og oksehud rustik prestige samt vandbøffel.

  Alle lædertyper har vi til hurtig levering i mange flotte farver.