Originale Daniart Lædermøbler

 
 

FALKEVEJ  33   -  HILLERØD VEST

Åbningstid:   hverdage 10 - 18  lørd. 10 - 13   Når du handler direkte hos Daniart sparer du mange penge på den højeste kvalitet.  Her kan du vælge at få dine møbler betrukket med fuldnarvede okse- eller vandbøffelhuder med naturlig overflade, d.v.s. huder der ikke er korrigeret eller kunstigt præget.  Det sikrer dig møbler i den højeste komfortklasse, og en langtidsholdbarhed du ikke troede mulig.  Det er kvaliteter, som ikke findes andre steder.  Og du får en trykt brugs- og vedligeholdelsesvejledning som viser dig, hvor enkelt og let det er at pleje dine lædermøbler, så de holder sig friske og indbydende i generationer.


Men der er et stort udvalg af læder. Ægte oksehud og ægte vandbøffelhud findes i  sorteringer der har indflydelse på pris, komfort og holdbarhed.  Undgå kun værdiløse læderlignende kunstprodukter, der enten er rene spaltprodukter dækket med plastik, eller 100% syntetiske produkter af plastik på filt, og kan have vildledende betegnelser som f.eks. “bycastlæder” eller “bonded læder” der har bredt sig fra netbutikker til almindelige møbelforretninger.


Er behovet gode komfortable lædermøbler resten af levetiden, anbefales mindst narvhuder i fineste oksehud og flere farver til fordelagtig pris.


Benyt gerne tilbud til stofpris, og få en  Gratis Gave  når du ringer før ankomst -

det hjælper os med personale planlægningen, og du undgår risiko for ventetid eller at køre forgævesVi glæder os til at vise dig udvalget, fra de top-exclusive fuldnarvede ukorrigerede anilinhuder og prestigehuder, du ikke ser andre steder, over oksehud comfort til fineste oksehud og - på utallige opfordringer - nu også flotte langtidsholdbare møbelstoffer i mange farver,  endda i kort tid også det fantastisk slidstærke og lækre semilæder til samme billige pris som møbelstof.

               ...se eksempler på disse tilbud til næsten ingen penge, på siden:  ✮ Til stofpris ?


Daniart Lædermøbler har oprindelse i den fynske møbelkunstnergruppe der opstod under dansk møbelhåndværks guldalder i midten af forrige århundrede.  Allererde på teknisk skole i 1959, længe før Daniart møbelfabrikken blev en realitet i foråret 1966, tegnede Thorkild Rasmussen de første originale Daniart Lædermøbler, stærkt inspireret af Kåre Klints lædermøbelserie fra 1934.


På “Julemessen” i Københavns Forum 1966, solgte Daniart de nye møbler direkte til private blandt de over 100.000 udstillingsgæster under messens 10 dages åbningstid.


I de følgende år solgtes de nye lædermøbler dels fra årlige velbesøgte boligmesser rundt i Danmark, dels gennem udvalgte møbelhandlere.  Alt salg gennem møbelhandlere stoppede i 1972 med Daniarts åbning af egne detailforretninger. ...se mere på siden:  Daniart Design


 

- nu udsælges de originale  Daniart Lædermøbler direkte fra udstillingen på Danmarks første lædermøbelfabrik:

- ædle fordi de er ægte

  1. -dit livs bedste

møbelkøb!